Un avion tocmai a aterizat pe aeroportul Aberdeen, aeronavă care a transportat şapte membri ai familiei regale, potrivit The Guardian. Între pasageri: Ducele de Cambridge, Ducele de York şi Contele şi Contesa de Wessex. Ducii de Sussex nu se află între aceştia, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imediat după ora 12.30, în această după-amiază, Palatul Buckingham a emis un comunicat în care spunea că medicii Reginei sunt îngrijoraţi de sănătatea ei, recomandând că ea să rămână sub supraveghere medicală.

La scurt timp după aceea, toţi copiii Reginei fie erau deja cu ea la Castelul Balmoral din Scoţia, fie călătoreau pentru a fi cu ea.

Prinţul Charles, Camilla şi Prinţesa Anne se află la Balmoral.

Prinţul William, nepotul cel mai mare al Reginei şi al doilea în linia de succesiune la tron, este pe drum acolo, în timp ce soţia sa Kate, ducesa de Cambridge, a rămas la Windsor.

Fratele Prinţului William, Prinţul Harry, şi soţia sa Meghan se află de câteva zile în Marea Britanie pentru angajamente şi acum călătoresc către Scoţia.

Marţi, noul premier numit al Marii Britanii Liz Truss a mers la Balmoral pentru a fi numită de regina, o acţiune neobişnuită, deoarece suverana ar fi trebuit să o numească în mod normal la Londra. Dar Regina a suferit recent de probleme de mobilitate şi astfel întâlnirea a fost mutată la Balmoral.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.