Toţi cei patru copii ai Reginei Elizabeth II, Prinţul Charles, Prinţesa Anne, Prinţul Andrew şi Prinţul Edward, sunt acum cu ea la Castelul Balmoral. De asemenea, nepotul ei, Ducele de Cambridge se află lângă suverană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducele şi ducesa de Sussex, care se află în mijlocul unei vizite planificate în Marea Britanie, vor călători în Scoţia, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului, scrie The Guardian. 

Ducesa de Cambridge a rămas la Windsor, în timp ce Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis sunt în prima zi la noua lor şcoală, a transmis Palatul Kensington.

Regina Elizabeth se află sub supraveghere medicală la Balmoral.

Arhiepiscopul de Canterbury a spus că „rugăciunile naţiunii” sunt pentru Regină.

„Rugăciunile mele şi rugăciunile oamenilor din (Biserica Angliei) şi din întreaga naţiune sunt alături de Majestatea Sa Regina astăzi. Fie ca prezenţa lui Dumnezeu să o întărească şi să o mângâie pe Majestatea Sa, familia ei şi pe cei care au grijă de ea la Balmoral”, a spus acesta. 

Ed Davey, liderul liberal-democraţilor, a trimis la rândul său urăr de bine: „Gândurile şi rugăciunile întregii naţiuni sunt alături de Majestatea Sa Regina şi familia ei, deoarece cu toţii sperăm şi ne rugăm pentru recuperarea ei deplină”.

Istoricul regal Anna Whitelock, profesor de istoria monarhiei la Universitatea din Londra, a spus că anunţul Palatului Buckingham sugerează „vremuri în mod clar foarte grave” şi a indicat „sfârşitul nu este mult prea departe”.

Mai mulţi membri ai familiei regale sosesc la Balmoral. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.