Cântăreţul canadian Justin Bieber, care a dezvăluit în iunie că suferea de paralizie parţială a feţei, a declarat marţi că îşi întrerupe din nou turneul mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul lunii iunie, artistul în vârstă de 28 de ani a anunţat pe Instagram că suferă de sindromul Ramsay Hunt, o afecţiune neurologică rară care paralizează o parte a feţei şi care este cauzată de o reactivare a virusului varicela sau zona zoster.

Justin Bieber şi-a întrerupt "Justice World Tour" timp de câteva săptămâni înainte de a reveni pe scena din Europa şi recent la marele festival Rock in Rio din Brazilia.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"În acest weekend am dat totul pentru brazilieni (dar) când am părăsit scenă eram epuizat şi mi-am dat seama că sănătatea mea trebuie să fie o prioritate", a scris el pe Instagram. "Aşa că o să fac o pauză în turneul meu, deocamdată (...) O să fie bine dar trebuie să mă odihnesc ca să mă simt mai bine", a continuat cântăreţul, fără a oferi o dată de reluare a concertelor care urmau să aibă loc până în martie viitor.

Turneul lui Justin Bieber, care s-ar putea să nu se reia, a fost deja amânat de două ori din cauza pandemiei de Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.