Vara este in toi, astfel ca ai timp suficient sa porti toate tinutele pe care ti le-ai propus pentru sezonul cald. Totusi, vara aceasta, un articol a reusit sa iasa destul de mult in evidenta, prin versatilitatea, eleganta si simplitatea lui. Este vorba despre clasicii balerini, care sunt atat de apreciati de catre femeile din toata lumea. Acestia reprezinta una dintre piesele de rezistenta ale unei garderobe complexe, fiind gata sa intregeasca orice tinuta. In zilele toride de vara, iti doresti cu siguranta o pereche de incaltaminte lejera, care sa iti permita sa te bucuri in voie de cel mai asteptat anotimp din intreg anul. Daca vrei sa stii care sunt cele mai interesante tinute pe care le poti alcatui folosind acesta piesa cheie, ramai alaturi de articolul nostru!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Top 3 piese vestimentare care se potrivesc de minune cu balerinii!

  1. Rochia cu imprimeuri

          Rochia este in esenta un articol care iti pune in evidenta sensibilitatea, frumusetea si feminitatea, astfel ca aceasta este cu siguranta alegerea castigatoare atunci cand vine vorba despre alcatuirea unei tinute perfecte. Indiferent de tipul de rochie pentru care optezi, vei afisa cu siguranta un look fresh, iar celelalte articole se vor aseza extrem de natural in completarea tinutei tale. Daca vrei un outfit lejer, pe care sa il porti la o simpla plimbare in parc, opteaza pentru o rochie cu un imprimeu simplu, colorat, alaturi de o pereche de balerini de dama, de pe site-ul Kalapod.net si cateva accesorii minimaliste. Pentru serile mai racoroase de vara, poti adauga tinutei tale si o geaca de piele, sau din denim, care sa iti tranforme total intregul look. De asemenea, ai la dispozitie o paleta larga de modele de balerini, care mai de care mai interesanti, astfel incat sa nu te plictisesti niciodata de acestia.

  1. Blugii

          Blugii se potrivesc aproape cu orice, nu-i asa? Acestia reprezinta cu siguranta una dintre cele mai purtate piese vestimentare la nivel global, fiind extrem de practici, de versatili si de confortabili. De aceea, blugii sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa alcatuiesti o tinuta armonioasa, din putine articole. Pentru o zi simpla, de vara, opteaza pentru o pereche de blugi albi, alaturi de un crop-top  intr-o culoare puternica, care sa ofere echilibru tinutei tale. In ceea ce priveste incaltamintea, poti alege cu toata increderea o pereche de balerini decupati, cu sau fara toc. Daca iti place clasica culoare a denimului, nu este nicio problema! Poti purta o pereche de blugi albastri, alaturi de un maiou, o camasa sau un simplu tricou, si o pereche de balerini cu talpa lata.

  1. Fusta plisata

          Daca iti doresti ca vara aceasta sa iti pui in evidenta cele mai frumoase trasaturi, combinatia dintre fusta plisata si balerini, este solutia ideala. Acest tip de fusta ofera un efect de alungire si subtiere a picioarelor, astfel incat tu sa sa te simti mult mai increzatoare in puterea ta de seductie. Pentru o tinuta lejera, de vara, poti alege o fusta plisata, alaturi de o pereche de balerini simpli, casual. In partea superioara, alege un tricou cu umerii lasati, care sa iti ofere un look senzual si sensibil. Pentru zilele in care trebuie sa mergi la serviciu, poti alege o fusta plisata lunga, trecuta de genunchi, alaturi de o camasa simpla, alba si o pereche de balerini cu toc, decupati.

          Asadar, daca vrei ca vara aceasta sa te simti bine in pielea ta, alege cu toata increderea o pereche de balerini. Acestia sunt extrem de versatili si pot fi purtati cu o multitudine de piese vestimentare interesante, care sa te puna in evidenta si care sa iti ofere un look fresh, gata de distractie!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.