Un bărbat a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, după ce o butelie a explodat în locuinţa acestuia, în localitatea Eşelniţa. Butelia a explodat în urma unei acumulari de gaz, produsă după ce un furtun a fost deteriorat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii din Orşova au intervenit în urma exploziei unei butelii la Eşelniţa.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Pompierii mehedinţeni au intervenit, cu puţin timp în urmă, pentru acordarea asistenţei medicale unei persoane care a suferit arsuri ca urmare a unei explozii. Două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova au intervenit în localitatea Eşelniţa, ca urmare a unui apel care anunţa o explozie, neurmată de incendiu, în urma căreia o persoană a fost rănită. La sosirea pompierilor,  încăperea în care s-a produs explozia se afla în pericol de prăbuşire, în interiorul acesteia aflându-se trei butelii. Concomitent cu evacuarea acestora, salvatorii au acordat îngrijiri medicale unui bărbat care a suferit arsuri minore la nivelul feţei şi membrelor superioare”, transmite ISU Mehedinţi.
 
Cauza probabilă de producere a exploziei a fost determinată de o acumulare de gaz, produsă în urma deteriorării unui furtun de racordare a buteliei la aragaz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.