Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, despre un posivil mesaj video prezentat de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în plenul Parlamentului, că s-au început anumite demersuri şi este ferm convins. Liderul PSD a arătat că Ucraina trebuie ajutată mult mai mult decât au făcut-o ţările europene în acest moment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-au început anumite demersuri şi sunt ferm convins, Ucraina trebuie ajutată şi trebuie ajutată mult mai mult decât au făcut-o ţările europene în acest moment”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor. 

Marcel Ciolacu a mai arătat că ”Uniunea Europeană trebuie în acest moment, cel puţin pentru Polonia, România şi mai ales pentru Republica Moldova să găsească un mecanism de implicare în acest exod de refugiaţi, care a ajuns la aproape 3 milioane şi jumătate”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.