Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, anunţă într-o postare pe Twitter că a avut o convorbire cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre ”terorismul nuclear” al Federaţiei Ruse şi despre sancţiunile împotriva acestei ţări, dar şi despre aderarea Ucrainei la UE, precum şi cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, despre protecţia centralelor nucleare şi a infrastructurii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am discutat cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Am informat-o despre terorismul nuclear al agresorului”, a scris zelen . Prevenţia este sarcina noastră comună”, a scris Zelenski.

Preşedintele Ucrainei mai afirmă că ”s-a discutat despre întărirea sancţiunilor împotriva Rusiei”. ” Pe ordinea de zi a fost şi problema apartenenţei Ucrainei la UE”, mai spune acesta pe Twitter. 

Preşedintele ucrainean a mai scris că a avut o discuţie şi cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel.

”Sarcina noastră comună este să securizăm centralele nucleare, producţia critică şi infrastructura”, arătând că s-a discutat desspre modalităţile de implementare.

Zelenski mai scrie că a discutat cu Charles Michel despre ”creşterea sancţiunilor împotriva Rusiei şi că a ridicat problema apartenenţei Ucrainei la UE. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.