Preşedintelui americanJoe Biden i-au fost prezentate mai multe opţiuni de atacuri cibernetice pentru a perturba capacitatea Rusiei de a-şi susţine operaţiunile militare în Ucraina, a informat joi NBC News, citând patru persoane familiarizate cu discuţiilem relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

NBC News a relatat că opţiunile prezentate lui Biden includ întreruperea conexiunii la internet în Rusia, oprirea energiei electrice şi modificarea comutatoarelor de cale ferată, pentru a împiedica capacitatea Rusiei de a-şi reaproviziona forţele.

Nu au fost luate încă decizii finale, potrivit informaţiilor.

Casa albă a negat ulterior informaţiile, afirmând că informaţia că preşedintelui Joe Biden i-au fost prezentate opţiuni pentru efectuarea unor atacuri cibernetice pentru a perturba capacitatea Rusiei de a susţine operaţiunile militare din Ucrain ”nu are nicio bază”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.