Antrenorul Pep Guardiola a arătat motive de nemulţumire şi după ce echipa lui, Manchester City, s-a impus în deplasare, scor -0, cu Sporting Lisabona, în Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne apărăm cu mingea şi trebuie să avem grijă de balon mai bine decât am făcut-o astăzi. Una dintre regulile principale pe care le am este că, atunci când ai mingea, încearcă să o dai tipului care poartă acelaşi tricou ca tine. Acesta este primul lucru. După, vom vedea ce se întâmplă. Când sunt singuri şi au pierdut mingea nu are sens şi asta s-a întâmplat de multe, multe ori. Diferenţa dintre cele două echipe nu a fost 0-5, asta e sigur”, a spus Guardiola, la conferinţa de presă de după meci.

Totuşi, tehnicianul spaniol şi-a nuanţat afirmaţiile, precizând că trebuie analizat jocul în ansamblu, nu numai rezultatul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Nu mă înţelegeţi greşit, sunt mai mult decât încântat. Ştiu cât de dificilă este această competiţie. Să câştigi cu 5-0 este fantastic. Astăzi am fost eficienţi. Golurile au venit constant şi atunci când se întâmplă asta e greu pentru rivali. Dar nu am fost foarte buni în faza de construcţie. Ne-am apărat bine şi am obţinut un rezultat incredibil. Dar avem datoria ca antrenor şi ca echipă să analizăm modul în care jucăm individual şi colectiv. Nu doar rezultatul", a spus el.

Manchester City s-a impus, marţi, în deplasare, cu scorul de 5-0 (4-0), în faţa formaţiei Sporting Lisabona, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Au marcat: Mahrez '7, '44, Bernardo Silva '17, Foden '32, Sterling '58.

Returul va avea loc 9 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.