Ceea ce serviţi dintr-o cofetărie are legătură cu gustul desăvârşit, cu dulcele care vă atinge papilele gustative şi vă încântă. Din când în când ne permitem un dulce şi facem rabat de dietă şi de anumite restricţii. Aţi mai avea însă aceeaşi poftă de servit când prăjitura la care râvniţi este mai degrabă turtită în ambalaj?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desigur că obiectivul principal al unei cofetării este să ofere produse de calitate, însă şi modul în care acestea sunt servite sau livrate contează la fel de mult. Dacă ne gândim bine, prezentarea unui produs contribuie destul de mult la experienţa culinară în sine, la festinul cumpărătorului, sedus de culoare, formă, de aspectul unei prăjituri. Rămâne însă dezamăgit dacă ajunge acasă cu parte din cremă întinsă pe hârtia cu care a fost împachetată prăjitura.

Cu şi despre ambalajele de calitate, de la Snick Ambalaje

Deciziile pe care managerii restaurantelor sau cofetăriilor le iau sunt cele care pot pune în valoare produsele create în acele locaţii. Este acelaşi lucru cu promovarea: chiar dacă eşti unul dintre cei mai buni dintr-un domeniu, dacă publicul nu te ştie, ai de pierdut şi rămâi într-un con de umbră. Poţi avea prăjituri delicioase la vânzare, însă dacă ai ambalaje cofetarie necorespunzătoare ai de pierdut, desigur.

Clientul este tot mai educat în zilele noastre, are varietate de oferte, în sensul în care găseşte şi în altă parte un produs. Are nevoie să fie impresionat de ceea ce i se oferă. Nu subestimăm ce rol şi importanţă au tipurile de ambalaje folosite.

Despre aceste produse Snick Ambalaje este un etalon al calităţii. Acest furnizor vine cu un vast portofoliu de produse, ce include pungi hartie personalizate, tacâmuri şi ambalaje de unică folosinţă diverse, pentru tot felul de locaţii din nişa Horeca: restaurante, coffee to go, cofetării, gelaterii, pizzerii etc.

Cofetăria care are ambalaje de calitate este cea care îşi respectă clienţii

Trebuie să amintim despre o directivă europeană care încă de anul trecut venea să reglementeze utilizarea ambalajelor din material plastic. Schimbările sunt uneori greu de digerat, însă benefice. Acelaşi lucru se întâmplă şi în această nişă. Ambalajele biodegradabile sunt impuse acum. Însă nu doar din obligativitate, ci şi din nevoia de a proteja mediul înconjurător şi de a contribui măcar cât de puţin la protejarea mediului, acestea trebuie să fie folosite la ora actuală.

Devine de înţeles astfel că o cofetărie care are ambalaje de calitate este cea care arată respect implicit faţă de clienţii săi? Iar Snick Ambalaje face şi o demonstraţie despre ce înseamnă tipurile de ambalaje de unică folosinţă necesare aici: farfurii din trestie de zahăr, diferite forme şi mărimi, tăviţe, cutii, cupe, linguriţe, monoporţii, din carton etc.

Despre cum pot fi comandate acestea regăsim detalii şi în pagina oficială a celor de la Snick Ambalaje. De altfel acest furnizor promite livrare rapidă în orice colţ din ţară. Iar ca demonstraţie a calităţii produselor pune la dispoziţie mostre din toate, către cei interesaţi, gratuit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.