Appraisal & Valuation, deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, a anunţat luni că a câştigat prin licitaţie publică contractul de evaluare a imobilizărilor corporale aflate în patrimoniul societăţilor Hidroelectrica şi sucursalei Hidroserv, contract de 574.888 lei (peste 116.000 de euro), fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Appraisal & Valuation (deţinătorul brandului NAI Romania şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, indicativ bursier APP) anunţă câştigarea prin licitaţie publică a contractului de evaluare a imobilizărilor corporale aflate în patrimoniul societăţilor Hidroelectrica şi Hidroserv. Contractul are o valoare de 574.888 lei (peste 116.000 de euro), fără TVA, şi se va desfăşura pe parcursul a 45 de zile", anunţă Appraisal & Valuation.

Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Compania a derulat un plasament privat de acţiuni, iar plasamentul privat de acţiuni şi operaţiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille.

„Fiind cea mai valoroasă companie de stat din România, Hidroelectrica se află astăzi într-un proces complex de expansiune, evaluarea activelor pentru raportare financiară fiind extrem de importantă în rezultatele anuale. Suntem extrem de bucuroşi că am fost selectaţi să evaluăm toate activele deţinute de Hidroelectrica, în procesul de selecţie contând foarte mult experienţa dobândită de-a lungul timpului de către echipă în evaluarea activelor din domeniul energiei, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation.

Strategia Appraisal and Valuation include atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă, crearea unor divizii noi, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi internaţional.

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este deţinătorul brandului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri şi în acelaşi timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o reţea de companii imobiliare comerciale independente şi unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesionişti şi 375 de birouri în 55 de ţări din întreaga lume.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, evaluarea obiectelor de artă, a terenurilor agricole, a fermelor de producţie, a halelor de depozitare şi producţie, microhidrocentrale, parcuri eoliene si fotovoltaice, precum şi ale echipamentelor tehnice. 

Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi (ANEVAR), organizaţie profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.