Premierul Florin Cîţu a declarat că se simte şicanat de către colegii de la USR PLUS care nu au participat la şedinţa de vineri a Guvernului, unde a fost adoptat proiectul de OUG privind programul „Anghel Saligny”, întrebat dacă se simte şantajat de absenţa reprezentanţilor USR PLUS la reuniunea Executivului. „În primul rând nu eu ar trebui să mă simt şantajat, românii ar trebui să se simtă şantajaţi”, a adăugat prim-ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu, şicanat. Mă simt şicanat de către colegii care nu au fost astăzi la şedinţă Am fost şantajat atunci când mi s-a spus că de acel proiect pentru desfiinţarea SIIJ. În primul rând nu eu ar trebui să mă simt şantajat, românii ar trebui să se simtă şantajaţi”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat vineri dacă se simte şantajat prin faptul că miniştrii USR PLUS nu au venit la şedinţa de vineri a Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.