Senatorul PNL Alina Gorghiu a transmis că USR PLUS trebuie să înţeleagă că este nevoie de o nouă propunere la Ministerul Justiţiei, precizând că o asociere a acestui partid cu PSD şi AUR ar însemna o trădare a electoratului care a votat USR PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alina Gorghiu a afirmat joi, că problema se poate rezolva ca atunci când a fost revocat ministrul Sănătăţii. 
 
“S-a discutat acest subiect al nevoii de stabilitate la guvernare, motiv pentru care apelul premierului transmis colegilor noştri pe care noi îl vom respecta e Acela să nu existe niciun mesaj contondent la adresa USR PLUS, dorim o guvernare stabile. Invitaţia pe care o facem e ca USR PLUS să înţeleagă că e nevoie de o nouă propunere la Ministerul Justiţiei. O aşteptăm. Au destui oameni competenţi în partid. Cred că se poate rezolva la fel de simplu problema ca atunci când a demisionat ministrul Sănătăţii.”, a transmis Alina Gorghiu.
 
Ea a menţionat că USR PLUS nu are semnături suficiente pentru a depune moţiunea de cenzură. 
 
“USR PLUS nu are suficiente semnături pentru a depune moţiunea. O asociere cu PSD şi AUR, din punctul meu vedere, ar însemna o trădare a electoratului care a votat USR PLUS. Orice asociere cu PSD care e adversarul nostru dintotdeauna ar însemna un demers dramatic care va fi sancţionat”, a explicat Alina Gorghiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.