Un tânăr în vârstă de 17 ani din judeţul Argeş a fost plasat sub control judiciar, joi, după ce a fost reclamat că le-a agresat pe fosta sa prietenă şi pe mama acesteia, în timp ce mergeau pe stradă. Tânărul era supărat că prietena sa îl părăsise, a urmărit-o şi a luat-o la palme, iar când mama ei a intervenit, a agresat-o şi pe aceasta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Argeş, incidentul a avut loc marţi după-amiază, pe o stradă din municipiul Piteşti, iar poliţiştii au primit plângere cu privite la această faptă în cursul zilei de miercuri.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Tânăra agresată este fosta sa prietenă şi are 16 ani. Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că fata îl părăsise şi, nemulţumit, acesta a urmărit-o pe stradă, s-a luat la ceară cu aceasta şi a început să o pălmuiască. Atunci când mama fetei, care mergea cu câţiva paşi înainte acesteia, a intervenit, adolescentul a agresat-o şi pe aceasta.
 
Întreaga scenă a avut loc în faţa mai multor martori care au şi fost audiaţi de către poliţiştii Secţiei Găvana.
 
”În seara zilei de 4 august a.c., după administrarea probatoriului, minorul în cauză, de 17 ani, din Piteşti, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Minorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, cu interdicţia de a se apropia şi de a lua legătura cu persoanele vătămate”, a transmis, joi după-amiază, IPJ Argeş. 
 
El este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.