Un elicopter militar rus s-a prăbuşit în regiunea Gatcina, în apropiere de Sankt Petersburg, în nord-vestul Rusiei, iar cei trei membri ai echipajului au murit, au anunţat autorităăţile locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am primit informaţii despre prăbuşirea unui elicopter (de tip) Mi-8. Salvatori s-au dus la faţa locului”, a anunţat joi seara filiala locală a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Cei trei membri ai echipajului acestui elicopter, care aparţine Gărzii Naţionale ruse (Rosgvardia) au murit în accident, potrivit unui purtător de cuvânt al Gărzii, citat de site-u de ştiri local Fontanka.

Elicopterul militar de transport de tip Mi-8 s-a prăbuşit ”în urma unui accident aerian”, în timp ce efectua un zbor de antrenament, potrivit Gărzii.

”Primele informaţii arată că echipajul (elicopterului) alcătuit din trei militari a murit în urma prăbuşirii” aeronavei, a anunţat un purtător de cuvânt al Gărzii Naţionale ruse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.