Românii care sunt pasionaţi de jocuri de cazino online şi folosesc smartphone-uri sau tablete ce rulează un sistem de operare Android pot acum să descarce aplicaţia Vlad Cazino direct din Magazin Play, aşa cum procedează cu oricare alte aplicaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua facilitate a devenit posibilă în urma schimbării politicilor Google pentru România, permiţându-se aşadar prezenţa de aplicaţii de gambling pe bani reali în Google Play Store.

Anterior, posesorii de astfel de dispozitive cu Android erau nevoiţi să recurgă la o procedură mai complicată, dacă doreau să instaleze orice aplicaţie de online casino, aşa cum este Vlad Cazino App. Şi asta pentru că Google descuraja folosirea de aplicaţii care nu erau prezente în Magazin Play.

Noua decizie a corporaţiei americane se referă la permisiunea pentru aplicaţii de jocuri de noroc pe bani reali (pariuri sportive şi cazino online) în mai multe ţări. Iniţial, doar în  Franţa, Irlanda, Marea Britanie şi Brazilia exista o astfel de permisiune pentru utilizatorii de dispozitive cu sistem Android.

Acum, s-au adăugat pe această "listă verde" încă 15 state, ducând numărul total la 19: România, Australia, Belgia, Canada, Columbia, Danemarca, Finlanda, Germania, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă, Norvegia, Spania, Suedia şi Statele Unite ale Americii.

Trebuie, însă, subliniat faptul că noua politică Google nu înseamnă includerea automată a oricăror aplicaţii de gambling în Magazin Play. Operatorii licenţiaţi pe piaţa locală propun aplicaţii de acest tip în Play Store iniţial. Mai departe, compania verifică respectivele aplicaţii, iar doar după un amplu proces de verificare a tuturor caracteristicilor, Google poate oferi un verdict pozitiv sau negativ.

Printre condiţiile impuse de Google se numără şi următoarele - aplicaţia trebuie să fie oferită gratuit, etichetată ca fiind 18+ şi să ofere informaţii din zona de Joc Responsabil.

În acest context, Vlad Cazino a anunţat că aplicaţia sa de mobil a fost acceptată pentru includere în Magazin Play şi este, aşadar, disponibilă pentru descărcare imediată de către orice utilizatori de smartphone-uri şi tablete cu Android, cu condiţia ca aceştia să aibă vârsta de cel puţin 18 ani. Aşadar, primul cazino online cu specific românesc, lansat în 2018 şi licenţiat pe termen lung de către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, este acum mai aproape de clienţii săi.

Aplicaţiile de mobil sunt tot mai folosite în România, de obicei fiecare persoană preferând să instaleze aplicaţii pentru platformele web pe care le utilizează în mod frecvent.

De să foloseşti o aplicaţie de mobil? Ai acces instant, printr-o singură atingere. Aplicaţia Vlad Cazino poate fi accesată şi cu ajutorul amprentei pe anumite dispozitive. În cele mai bune condiţii tehnice, universul jocurilor de cazino online de pe platforma Vlad Cazino este acum doar la un swipe distanţă.

Vlad Cazino App oferă acces la peste 850 de sloturi dintre cele mai populare, de la producători de top în lumea globală a jocurilor de cazino - nume precum Euro Games Technology (EGT), Novomatic, Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO, Microgaming, Quickspin, Yggdrasil, Nextgen, Williams Int. şi Relax Gaming. Jocurile sunt optimizate foarte bine pentru mobil, astfel că experienţa de joc se menţine la cel mai înalt nivel chiar şi pe ecranele mici.

Pe lângă colecţia impresionantă de sloturi, din care nu lipsesc 90+ titluri EGT conectate la Jackpot Cards, Vlad Cazino App oferă acces şi la o secţiune complexă de jocuri de masă cu dealeri live, de la Evolution Gaming şi Pragmatic Play: 9 mese de ruletă, 19 de blackjack şi 10 de baccarat. Mizele pornesc de la 0.50 RON, respectiv de la 10 RON. La masa de blackjack Vlad Cazino Exclusiv, cea mai mică miză este de 10 RON, iar cea maximă 10.000 RON.

Cei ce preferă bingo şi jackpot poker au, de asemenea, la dispoziţie conţinut dedicat. Toate campaniile promoţionale - mereu inedite! - lansate de Vlad Cazino pot fi şi ele descoperite şi din Vlad Cazino App, iar depunerile şi retragerile sunt şi ele posibile prin intermediul aplicaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.