Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru numirea Anişoarei Ancu în funcţia de membru al Consiliul de administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, pentru un mandat de 4 ani, informează Administraţia Prezidenţială. Ea a fost consilier şi decorată de fostul şef al statului Traian Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, şeful statului Klaus Iohannis a semnat următoarele decrete, conform sursei citate:

„- Decret privind acordarea Drapelului de luptă Regimentului 74 PATRIOT;

- Decret privind acordarea Drapelului de luptă Institutului Naţional de Medicină Aeronautică şi Spaţială „General doctor aviator Victor Anastasiu”;

- Decret pentru numirea doamnei Anişoara Ancu în funcţia de membru al Consiliul de administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate - pentru un mandat de 4 ani;

- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror a doamnei Otilia Valeria Iosifescu, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova – pensionare, la data de 5 iunie 2021”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.