Clubul Manchester United a lansat, vineri, o nouă campanie împtriva rasismului, “SEE RED”. prin care le cere fanilor să acţioneze împotriva oricărei forme de discriminare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester United îi îndeamnă pe suporteri să semnaleze incidentele legate de rasism sau de alte forme de discriminare, să îşi spună clar opiniile şi să îi apere pe cei vizaţi de manifestările de discriminare.

Gruparea engleză a lansat un sistem prin care fanii pot raporta cazurile de discriminare, acesta putând fi accesat pe manutd/com/seered.

Clubul va colabora cu Premier League şi cu autorităţile competente pentru soluţionarea cazurilor de rasism şi a lansat un apel către conducătorii platformelor social media să acţioneze urgent împotriva manifestărilor online de rasism.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.