În comuna Dragomireşti Vale, judeţul Ilfov, PNL vrea să reinstaureze o dictatură de tip comunist printr-un atac deosebit de grav la Constituţia României şi la drepturile electorale fundamentale, au transmis reprezentanţii USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi Biroul Electoral Local a admis candidaturile Alianţei Dreapta Unită, primarul PNL în funcţie, Gheorghe Socol, a contestat listele la Judecătoria Buftea. Motivul invocat este ridicol: faptul că protocolul de alianţă, respectiv listele de candidaturi au fost semnate de două persoane diferite, mai arată comunicatul de presă al USR.

Judecătoria Buftea a respins contestaţia. În schimb, Tribunalul Ilfov a admis contestaţia instituind, practic, o dictatură PNL în comună în detrimentul candidatului Dreptei Unite, care ameninţa fotoliul primarului PNL.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

„Şeful PNL Ilfov, Hubert Thuma, a cerut, ministrul PNL de la Justiţie, Alina Gorghiu, s-a conformat. Mafia PNL din Ilfov vrea să fure liniştită în continuare, aşa că toate pârghiile din justiţia controlată de Gorghiu s-au pus în mişcare pentru borfaşi. Vom lupta în continuare în justiţie pentru ca locuitorii din Dragomireşti Vale să poată alege liberi un viitor mai bun pentru comunitatea lor”, a declarat, în context preşedintele USR Cătălin Drulă, conform sursei citate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.