Serialul "Las Fierbinţi", difuzat joi seară de Pro TV, a fost lider de audienţă la nivel naţional, cu peste 2 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul a înregistrat, pe targetul comercial naţional, o medie de 13.5 puncte de audienţă şi 29.8% share pe segmentul de public 21-54 naţional, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia a doua înregistra 8.4 puncte de rating şi 18.4% share.

Pe targetul comercial, lucrurile au stat la fel. Serialul a înregistrat o medie de 10.9 puncte de rating şi 28.7% cotă de piaţă, pe segmentul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 6.7 puncte de rating şi 17.6% share.

"Noi filmăm cu drag şi cu spor pentru serial şi ne bucurăm că acest sezon este la fel de amuzant şi pe placul celor care ne urmăresc. Vă urăm vizionare plăcută în continuare!", a declarat Anca Dumitra.

Serialul este difuzat în fiecare marţi şi joi, de la ora 20.30, la Pro TV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.