Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a anunţat, vineri, că medicul Florin Roşu este noul manager al Spitalului de Boli Infecţioase ”Sfânta Parascheva” Iaşi. Numirea vine după ce fostul manager Carmen Dorobăţ nu a mai avut dreptul de a deţine o funcţie publică, în urma condamnării pentru luare de mită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”L-am numit astăzi în funcţia de Manager al Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi pe doctorul Florin Roşu, şeful secţiei ATI. Florin Roșu este din 2013 medic în spitalul de Boli Infecţioase, a absolvit UMF Iași şi este specializat în Management Sanitar și Managementul Serviciilor de Sănătate. Iaşul are o resursă extraordinară de profesionişti în domeniul sănătăţii, medici pregătiţi la o universitate de prestigiu precum UMF Iaşi. Vreau să valorificăm experienţa acestora pentru comunitatea noastră, fără să trebuiască să aducem manageri din alte părţi”, a anunţat, vineri, Costel Alexe. 
 
Acesta a precizat că medicul Roşu ”cunoaşte dinamica şi modul de lucru din spital”. 
 
”Am încredere că va şti să îşi folosească experienţa pentru binele pacienţilor, mai ales în contextul actual”, a mai declarat Alexe. 
 
De asemenea, acesta a anunţat şi faptul că a numit-o manager al Spitalului de Copii ”Sf. Maria” Iaşi pe Alina Belu. 
 
Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase Carmen Dorobăţ nu a mai avut dreptul de a deţine o funcţie publică, în urma condamnării pentru luare de mită. 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.