Darius Olaru a declarat, marţi seară, după calificarea la la Campionatul European de tineret, că el şi colegii săi ar vrea cel puţin să egaleze performanţa de la ediţia trecută a competiţiei. La Euro-2019 U21, România a ajuns până în semifinale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este foarte importantă această calificare, este rodul muncii noastre. AM muncit foarte mult şi cu atât mai dulce pentru că ne-am calificat la ultimul meci .Cred că meritam să câştigăm acest meci. Dacă aveam nevoie de cele trei puncte le obţineam, pentru că am jucat foarte bine. Am arătat din nou că suntem o echipă foarte bună şi merităm să fim la Euro. Vrem să mergem la Euro şi cel puţin să egalăm ce am făcut data trecută. Pentru meciurile astea ne-am născut, pentru meciurile astea cu miză”, a spus Olaru la Pro X.

 România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.