Metaloglobus a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XI-a a campionatului naţional de fotbal Liga a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: O. Herea '36 (p) / Paraschiv '26, Bădăuţă '29.

Alte rezultate înregistrate sâmbătă:

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Concordia Chiajna - Ripensia Timişoara, scor 0-1;

CS Mioveni - CSM Reşiţa, 1-0

Pandurii Târgu Jiu - Dunărea Călăraşi, 1-2;

Turris-Oltul Turnu Măgurele - Csikszereda, 0-0.

De la ora 12.00, a început partida AS Poli Timişoara - FC U Craiova. Marţi, de la ora 19.30, se joacă întâlnirea U Cluj - Farul Constanţa, iar miercuri, de la ora 14.00, Unirea Slobozia - CSM Slatina.

Meciul Gloria Buzău - CSM Comuna Recea a fost amânat, după ce s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus la echipa buzoiană.

În aceeaşi etapă, Petrolul a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Rapid.

Metaloglobus a ratat din nou ocazia de a trece pe primul loc în clasament şi, mai mult, a coborât pe locul 3, cu 19 puncte, după FC U Craiova (9 jocuri), 21 de puncte, şi Dunărea Călăraşi (10), 20 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.