Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, care ar fi trebuit să aibă loc luna viitoare şi la care urmau să participe numeroşi profesionişti asiatici şi în special chinezi, a fost amânat din cauza epidemiei cu noul coronavirus, au anunţat luni organizatorii, citaţi de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a 48-a ediţie a acestei manifestări este reprogramată pentru perioada 16-20 septembrie, în loc de 25-29 martie.            

Această manifestare este prezentată drept cea mai importantă din lume consacrată, în fiecare an, exclusiv invenţiilor, şi o piaţă de licenţe de prim rang pentru producători. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Organizatorii susţin că aproape jumătate din expozanţi provin de pe continentul asiatic, şi că printre ei o treime vin din China şi o altă treime din Hong Kong. 

"Obţinerea de vize şi planificarea călătoriei pentru Geneva cu avionul a devenit din ce în ce mai dificilă pentru inventatorii din lumea întreagă", au explicat responsabilii acestei manifestări pe site-ul Salonului. 

În China şi în toată lumea, numeroase saloane profesioniste au fost amânate sau anulate de teama răspândirii maladiei Covid-19.         

Organizatorii Salonului Auto de la Beijing, o întâlnire majoră în domeniu, prevăzut pentru 21-30 aprilie, au anunţaz luni amânarea sine die din acelaşi motiv.                

printre cele mai importante anulări se numără şi Congresul mondial al Telefoniei Mobile (MWC) de la Barcelona, care era prevăzut pentru 24-27 februarie. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.