Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat joi seară, după meciul cu Mlada Boleslav, scor 0-0, că a simţit că adversarii sunt mai slabi, astfel că el şi colegii săi au şanse foarte mari de a trece de gruparea cehă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că puteam fără probleme să câştigăm acest meci, n-am fost lucizi în ultimii 20 de metri. Am avut situaţii foarte bune şi nu am reuşit să marchez. Avem şanse foarte mari, aşa am simţit în teren. Mergem încrezători. A fost un meci bun. Am avut foarte multe ocazii, din păcate nu am reuşit să marcăm”, a spus Coman la ProX.

El a precizat că Mircea Lucescu a încurajat echipa în vestiar: “Mircea Lucescu ne-a încurajat, ne-a spus că suntem puternici, că este o perioadă grea, dar împreună putem trece peste”.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

“Nu trebuie să cădem şi mai rău. Trebuie să ne trezim şi să câştigăm meciul din campionat. Avem antrenor şi doar este perioada această neagră pentru noi. Mihai Stoica a fost mereu aproape de noi, sperăm că se va întoarce cât de curând”, a mai afirmat Coman.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Mlada Boleslav, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Partida retur va avea loc joia viitoare, în Cehia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.