Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a transmis, miercuri, că sunt ”momente excepţionale pentru democraţia românească”, apreciind participarea masivă la vot şi decizia pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul lui lui Liviu Dragnea, considerată ”decizie cheie a justiţiei”. ”Felicitări, România!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Momente excepţionale pentru democraţia românească. Trei decenii după căderea comunismului, România a demonstrat zilele acestea printr-o prezenţă masivă la vot şi printr-o decizie cheie a justiţiei, că instituţiile sale funcţionează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată. Felicitări, România!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

România a înregistrat a treia rată de participare la alegerile pentru Parlamentul European de duminică, iar luni, Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea fiind condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.