Animaţia „Păpuşi în bucluc/ UglyDolls”, despre prietenia adevărată şi importanţa de a fi tu însuţi, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 10 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizată de Kelly Asbury şi produsă de STX Films, acţiunea animaţiei este plasată în orăşelul Uglyville, unde ciudăţenia este celebrată, particularităţile sunt apreciate, iar frumuseţea este sărbătorită dincolo de aparenţe.

Aici, curajoasa Moxy şi prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilităţile sunt nelimitate. Neobişnuiţii locuitori din Uglyville văd uneori pe cer câte o păpuşă unicat, gata să se alăture comunităţii.

Curiozitatea o face mereu pe Moxy să se întrebe ce se află dincolo de graniţe. Aşa ajung să descopere Perfection, un oraş în care mai multe păpuşi convenţionale sunt antrenate conform celor mai înalte protocoale şi, odată cu absolvirea cursurilor, sunt trimise mai departe în Lumea Reală, pentru a primi iubirea copiilor.

În Perfection, Moxy şi prietenii ei ajung să fie subiectul planurilor răutăcioase puse la cale de Lou, păpuşa perfectă, responsabilă de antrenarea recruţilor. Aici, păpuşile vor afla ce înseamnă să fie diferite şi cât de grea e lupta pentru a fi iubite, dar să fii tu însuţi e cel mai important.

Filmul „UglyDolls” va fi distribuit în România de Vertical Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.