O elevă în vârstă de 16 ani este cercetată de poliţiştii din Botoşani, după ce a agresat o fată în vârstă de 14 ani, cele două învăţând la aceeaşi unitate de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, joi a avut loc un conflict între două fete, una de 16 ani şi cealaltă de 14 ani.

Astfel, oamenii legii au stabilit că fata de 16 ani a agresat-o pe cealaltă, în urma unui conflict spontan, fapta petrecându-se în apropierea unităţii de învăţământ unde acestea sunt eleve.

După comiterea faptei, fata agresată a depus plângere la poliţie. Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Ei continuă cercetările pentru a lămuri toate aspectele care au dus la producerea acestui eveniment.

Cele două fete sunt eleve la Liceul Tehnologic ,”Ştefan cel Mare şi Sfânt” Vorona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.