Artistul italian Alessandro Safina revine în România anul acesta şi va susţine două concerte - pe 14 februarie, la Sala Polivalentă din Cluj, şi pe 17 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul "Canzoni D'Amore" va cuprinde peste 20 de piese pe care artistul le va cânta atât la Cluj, cât şi la Bucureşti. Printre ele se va număra şi cel mai recent single lansat, "Mare Mare", alte piese de succes ale sale, dar şi coveruri internaţionale, anunţă organizatorii. 

"Îmi doresc să ne revedem în număr foarte mare, ca de fiecare dată. Aştept cu nerăbdare să vă cânt şi să vă încânt, să ne bucurăm cu toţii de o seară minunată şi de acel schimb de energie atât de benefic sufletelor noastre, care se întâmplă întotdeauna prin muzică", declară tenorul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cu o carieră extraordinară în domeniul operei, Alessandro Safina a concertat cu casa închisă pe cele mai importante scene ale lumii. Una dintre cele mai cunoscute particularităţi ale artistului, este stilul său unic prin care a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, "pop opera".

Alessandro a devenit cunoscut în România mai ales datorită apariţiei în producţia braziliană "Clona" şi a single-ului "Luna", inclus pe coloana sonoră a serialului. Alessandro Safina a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis.

"Canzoni D'Amore" este cel de-al cincilea concert pe care Alessandro Safina îl susţine la Bucureşti şi al doilea de la Cluj. De asemenea, el a mai fost prezent de două ori şi la Alba-Iulia. În România a mai cântat alături de Andrea Bocelli, Gheorghe Zamfir şi de Loredana.

Biletele pentru cele două concerte pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim: Cluj, Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.