Cel puţin 15 focuri de armă au fost trase în noaptea de sâmbătă spre duminică de către poliţiştii din Buzău, în încercarea de a opri un autoturism al cărui şofer nu s-a conformat semnalelor oamenilor legii şi a demarat în trombă pe străzile din municipiu. În timpul urmăririi, o maşină de Poliţie a fost avariată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Buzău, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30, un echipaj al Poliţiei Rutiere a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu numere de Prahova, care rula în oraşul Buzău. Şoferul şi-a continuat însă drumul.
 
Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii şi au cerut sprijin altor două echipaje de la Ordine Publică. Urmărirea a continuat din oraşul Buzău, în localităţile Mărăcineni şi Poşta Câlnău. La un moment dat, maşina a lovit o autospecială de Poliţie, după care
poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, mai întâi în plan vertical apoi asupra pneurilor autoturismului urmărit. Cel puţin 15 focuri de armă au fost trase de poliţişti.
 
În cele din urmă, şoferul a oprit, însă a fugit pe câmp. Poliţiştii au reuşit să prindă însă cei trei pasageri care îl însoţeau, indivizii fiind duşi la audieri.
 
În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat că bărbatul care se afla la volanul maşinii urmărire era băut şi fără permis de conducere.
 
Bărbatul care are circa 45 de ani şi este din Blăjani, judeţul Buzău, nu a fost prins până acum.
 
Poliţiştii continuă căutările şi fac verificări pentru prinderea bărbatului.
 
”În urma evenimentului, nu au rezultat vătămări corporale, autoturismul implicat şi o autospecială de poliţie fiind avariate”, au declarat reprezentanţii IPJ Buzău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.