Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, despre contestatarii săi din partid, că aceia care au produs tulburări mari în organizaţiile lor trebuie să liniştească filialele şi a dat din nou asigurări că nu s-a discutat în partid despre înlocuirea unor lideri de organizaţii judeţene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă s-a discutat în partid despre înlocuirea unor lideri de filiale, Dragnea a răspuns: ”Nu, i-am rugat şi pe colegi să nu se mai lase influenţaţi de aceste minciuni apărute pe surse. Le-am spus să înţeleagă că unii dintre cei care au iniţiat asta au produs tulburări mari în organizatiile lor, este treaba lor să liniştească. Nu eu am tulburat”.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Chestionat dacă, în opinia sa, Gabriela Firea trebuie să rămână la conducerea PSD Bucureşti, unde are un mandat interimar, liderul PSD a replicat: ”Am avut discuţii în CEx şi în BPN, am discutat, le ştiţi, nu sunt părerolog”.
 
În ceea ce priveşte acuzaţiile că aceia care l-au contestat în partid ar fi fost manevraţi de Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus că el nu are de unde să ştie dacă a existat vreo legătură, vreo comunicare, dar ”zicerile lui Iohannis au coincis cu zicerile colegilor”. ”Eu nu am de unde să ştiu dacă au comunicat. Dacă nu, este o coincidenţă nefericită”, a adăugat liderul PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.