Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat, miercuri, pentru şase jocuri şi penalizat cu 10.000 de lei pe fotbalistul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Benjamin Kuku, eliminat la partida cu Acs Poli Timişoara, din etapa X a play-out-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kuku a fost eliminat în minutul 41, la câteva minute după s-a lovit cap în cap cu Denis Haruţ, iar jucătorul Timişoarei a rămas inert pe teren. Toţi jucătorii au făcut semne disperate către ambulanţă, iar două maşini au pătruns imediat pe teren. Kuku şi-a revenit imediat, însă Haruţ a fost scos cu ambulanţa de pe gazon, fiind transportat la spital. La o zi după meci, ACS Poli Timişoara a anunţat că situaţia medicală a lui Haruţ este bună.

Comisia de Disciplină a mai decis, miercuri, ca Florin Cernat (FC Voluntari) să fie suspendat două jocuri şi penalizat cu 3.000 de lei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În ceea ce priveşte plâgerile formulate de grupările CFR Cluj şi FCSB, prin care fiecare cere sancţionarea ceilelalte, comisia FRF a rămas în pronunţare.

FCSB a cerut Comisiei de Disciplină a FRF depunctarea echipei rivale la titlu CFR Cluj şi suspendarea antrenorului acesteia, Dan Petrescu, pentru 16 etape, în urma unor declaraţii ale tehnicianului, considerate a prejudicia imaginea fotbalului românesc.

Această plângere a fost făcută după ce gruparea ardeleană a sesizat Comisia de Disciplină pentru declaraţii ale lui Gigi Becali care, în opinia clujenilor, afectează imaginea fotbalului românesc, prin criticile aduse arbitrilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.