Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, o va întâlni pe regina Elizabeth a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord vineri, în ajunul nunţii regale, care va avea loc sâmbătă, pe domeniul Castelului Windsor, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Daily Mail, Doria Ragland, o femeie afro-americană în vârstă de 61 de ani, care lucrează ca instructor de yoga şi asistent social, va lua ceaiul cu regina, la Castelul Windsor, iar la această întâlnire vor fi prezenţi şi prinţul Harry şi Meghan Markle.

Mama viitoarei mirese l-a întâlnit deja, miercuri, pe tatăl prinţului Harry, prinţul Charles, şi pe soţia acestuia, Camilla, ducesă de Cornwall. Surse apropiate familiei regale au spus că întâlnirea a fost una extrem de plăcută.

Ea i-a cunoscut şi pe prinţul William, soţia lui, ducesa de Cambridge (Kate Middleton) şi pe cei trei copii ai lor. 

Încă este neclar cine o va conduce pe Meghan Markle către altar, după ce viitoarea mireasă a confirmat că tatăl ei, Thomas Markle, cu origini olandezo-irlandeze, nu va participa la nuntă. Doria Ragland l-ar putea înlocui în acest rol pe fostul ei soţ.

Meghan Markle şi mama ei vor petrece această noapte la hotelul de lux Cliveden House, alături de un grup format din cele mai apropiate prietene ale viitoarei mirese, de designerul rochiei ei şi de stilistul care se va ocupa de coafura ei în ziua nunţii.

Prinţul Harry, conform tradiţiei, va petrece noaptea în altă parte, alături de fratele lui, prinţul William, care îi va fi cavaler de onoare,. Cei doi prinţi au ales Coworth Park pentru această ocazie.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care a devenit cunoscută datorită apariţiei ei în serialul de televiziune „Suits”, se vor căsători capela St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor. Ceremonia va începe sâmbătă, în jurul orei 11.00 GMT (14.00 ora României).

După cununie, mirii vor face o plimbare prin Windsor, într-o caleaşcă Ascot Landau de secolul XIX, trasă de patru cai Windsor Grey.

Poliţia din Windsor se aşteaptă ca peste 100.000 de persoane să se adune pe străzile din apropierea castelului şi a anunţat că vor fi luate măsuri de securitate stricte pentru acest eveniment.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.