Meghan Markle a confirmat, joi, că tatăl ei nu va participa, sâmbătă, la nunta sa cu prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Ea a precizat că speră că tatălui ei, care a suferit recent un infarct şi o intervenţie chirurgicală la inimă, îi va putea fi oferit spaţiul necesar pentru a se concentra pe recuperarea sănătăţii lui, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din păcate, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Sper că îi poate fi oferit spaţiul necesar pentru a se concentra pe recuperarea sănătăţii lui”, a transmis Meghan Markle, precizând că întotdeauna s-a preocupat pentru tatăl ei.

„Le mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de sprijin. Harry şi cu mine suntem foarte nerăbdători ca sâmbătă să ne împărtăşim bucuria zilei noastre speciale”, a adăugat ea.  

Thomas Markle Sr, în vârstă de 73 de ani, ar fi trebuit să îşi conducă fiica spre altar, la capela St George de pe domeniul Windsor.  

Tatăl actriţei Meghan Markle ar fi suferit, miercuri, o intervenţie chirurgicală la inimă, potrivit site-ului tabloid TMZ.  

Acest site a publicat informaţii potrivit cărora Thomas Markle se simte bine şi este coerent după ce medicii i-au implantat trei stenturi în inimă.

„Sunt bine. Va dura mult să mă recuperez. Rămân în spital pentru încă câteva zile. Nu am voie să mă entuziasmez”, a fost citat Thomas Markle de TMZ.

Luni, Thomas Markle a schimbat planurile pentru nunta regală, anunţând că nu îşi va conduce fiica la altar sâmbătă, deoarece nu vrea să îi afecteze imaginea acesteia sau pe cea a familiei regale, după ce a fost dezvăluit că el a regizat imagini în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru eveniment, cu ajutorul unui fotograf pe care l-a plătit. El a precizat şi că a fost spitalizat după ce, în urmă cu o săptămână, a suferit un infarct.

La acel moment, Palatul Kensington a anunţat că declaraţia lui Thomas Markle „are o importanţă personală majoră pentru Meghan Markle”. „Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect pentru Thomas Markle în această situaţie dificilă”, a transmis Palatul Kensington.

Meghan Markle ar fi sperat în continuare ca tatăl ei să se răzgândească în privinţa participării sale la nuntă.

Potrivit TMZ, marţi, Thomas Markle s-ar fi răzgândit şi ar fi spus că va participa, dar, ulterior, în aceeaşi zi au apărut informaţii potrivit cărora el avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, programată miercuri.

Această declaraţie a lui Meghan Markle este prima confirmare a absenţei tatălui ei de la nuntă.

Thomas Markle a fost director de lumini în televiziune înainte de a se retrage din activitate, munca sa fiind apreciată printr-un premiu Emmy. El trăieşte în Mexic.

Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, în vârstă de 61 de ani, este instructor de yoga şi asistent social în Los Angeles. Ea o va însoţi pe fiica ei în maşină, sâmbătă, şi este posibil chiar să o conducă spre altar.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.