Un film live-action inspirat din serialul animat „Kim Possible” se află în pregătire la televiziunea Disney Channel, la 16 ani după premiera show-ului, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Castingul pentru acest film a început, proiectul urmând să fie inspirat din povestea serialului care prezintă o elevă de liceu care în timpul ei liber salvează lumea de răufăcători. Directorul de casting este Blyth Nailling („Last Man Standing”, de la ABC).

Creatorii show-ului, Mark McCorkle şi Robert Schooley, au scris scenariul pentru filmul live-action alături de Josh Cagan („The Duff”). McCorkle, Schooley şi Zanne Devine, cunoscuţi pentru contribuţii la filme precum „I, Tonya” şi „Easy A”, sunt producători executivi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Filmul este coregizat şi coprodus de Adam B. Stein şi Zach Lipovsky, care s-au întâlnit în calitate de finalişti în programul „On the Lot” al televiziunii Fox, o competiţie de regie produsă de Steven Spielberg şi Mark Burnett. Recent, Stein şi Lipovsky au regizat fiecare episoade din serialul SF de aventură „Mech X - 4”, al postului de televiziune Disney XD.

Serialul animat original, care a avut premiera în 2002, a inspirat două animaţii originale, „Kim Possible Movie: So the Drama”, în 2005 – prima animaţie originală a Disney Channel, şi „Kim Possible: A Stitch in Time”, în 2003. Show-ul a fost premiat cu Emmy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.