Deputatul PSD Florin Iordache a fost operat joi după-amiază la Spitalul "Floreasca" din Capitală, unde a fost internat în cursul dimineţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iordache a fost supus unei intervenţii laparoscopice la colecist. Operaţia a durat mai puţin de o oră.

Anterior, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa, precizase pentru News.ro că Florin Iordache a fost internat în cursul dimineţii de joi, menţionând însă că nu poate face publice date din dosarul medical al acestuia.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La acel moment existau deja informaţii conform cărora deputatul PSD Florin Iordache, care conduce Comisia specială de modificare a legilor justiţiei şi a codurilor penale, ar fi suferit o criză de colecist.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.