Traficul pe Drumul Naţional 6, în judeţul Teleorman, va fi restricţionat, începând de luni, pentru lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată, în zona kilometrului 62, Videle – Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, din cauza unor lucrări de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată pe lina CF 105, la intersecţie cu DN 6, în zona kilometrului 62+550 de metri, Videle - Giurgiu, se vor institui restricţii în zonă.

Astfel, de luni, ora 17.00, până joi, ora 17.00 se instituie restricţii pentru sensul de circulaţie Alexandria-Bucureşti, iar de luni, 20 noiembrie, până joi, 23 noiembrie, pentru celălalt sens de mers.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”În noaptea de 23 noiembrie, ora 0.00, până în 24 noiembrie, ora 04.00, se va închide traficul rutier, circulaţia desfăşurându-se pe rute ocolitoare”, anunţă Infotrafic.

Pentru relaţia Bucureşti - Alexandria şi retur, circulaţia se va desfăşura pe ruta Bucureşti - Drăgăneşti Vlaşca  - Târnava - Comoara - Drăgăneşti Vlaşca – DN 6.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.