Niantic, compania care a pus bazele Pokemon Go, a anunţat că va lansa un nou joc pe aceleaşi principii ale realităţii augmentate, inspirat de această dată din universul Harry Potter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul joc se va numit Harry Potter: Wizards Unite şi va fi dezvoltat de Niantic împreună cu Portkey Games, divizia de jocuri a celor de la Warner Bros. Interactive. Acesta va fi lansat pe piaţă în 2018.

În Harry Potter: Wizards Unite, care va folosi aceleaşi principii de realitate augmentată şi localizare ca şi Pokemon Go, jucătorii vor fi micii vrăjitori care vor trebui să-şi unească forţele pentru a se lupta cu personajele negative.

Explorând lumea din jur, jucătorii vor învăţa vrăji noi şi din ce în ce mai puternice pe care le vor folosi într-un sistem de preferinţă colaborativ în întâlnirile cu animalele şi alte personaje cunoscute din poveştile cu Harry Potter.

Niantic nu a dat detalii clare despre mecanica viitorului joc, însă din scurta descriere oferită de comunicatul oficial, Harry Potter: Wizards Unite pare să fie o evoluţie logică a lui Pokemon Go, cu câteva idei noi transpuse într-un univers foarte potrivit pentru acest gen de joc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.