Trei persoane din judeţul Bihor sunt cercetate sub control judiciar de către procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc în formă continuată, după ce una dintre acestea a fost prinsă când încerca să vândă 450 de grame de cannabis. Drogurile proveneau de pe o cultură din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat publicat vineri de către DIICOT, inculpatul V.A.C a fost prins în flagrant, marţi, în jurul orelor 18.00, în timp ce încerca să vândă 450 de grame de cannabis, contra sumei de 3.000 lei.

Inculpatul luase drogurile printr-un intermediar de la o persoană care avea o cultură de cannabis pe raza localităţii bihorene Şilindru.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Joi, anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa persoanei din Şilindru, iar în podul casei acesteia au fost descoperite ”mai multe plante de cannabis puse la uscat, din care s-a recoltat cantitatea de 1.592 de grame de cannabis”.

Toate cele trei persoane implicate sunt cercetate sub control judiciar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.