Trupa Touch’n Go a Forţelor Aeriene americane staţionate în Europa a susţinut, vineri seară, un concert în comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu, peste 100 de persoane fiind prezente la acest eveniment, la care intrarea a fost liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupa Touch’n Go s-a aflat în ultimele zile în judeţul Constanţa, unde a avut întâlniri cu elevii Colegiului Naţional de Arte “Regina Maria” şi cu studenţii Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”.

Vineri seară, formaţia Forţelor Aeriene americane staţionate în Europa a susţinut un concert la Centrul de Tineret al comunei Mihail Kogalniceanu.  Peste 100 de persoane, majoritatea copii, au asistat la spectacolul militarilor americani, care a durat mai bine de o oră, intrarea fiind liberă.

Formaţia are un repertoriu bogat care include melodii ale unor interpreţi celebri: Adele, Justin Timberlake, Ariana Grande, Bruno Mars, Justin Bieber, Kimberly Nichole, Selena, Guns’n Roses, David Guetta, Rhianna, Drake, Van Halen, Dire Straits.

Din trupă fac parte: sergentul major Michele Harris şi caporalul Paula Hunt - soliste, sergentul de stat major Robert Barnes la pian/keyboard, sergentul tehnician John Kukan la chitară, soldatul fruntaş Benjamin Thomas la chitară bas şi caporalul Mark Wheeler la tobe.

În localitatea Mihail Kogălniceanu există de mai mulţi ani o bază militară americană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.