O elevă de 16 ani din municipiul Vaslui a ajuns la spital cu răni la picioare şi coloana vertebrală după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni, la scurt timp după ce a ieşit de la şcoală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a petrecut, joi, pe trecerea de pietoni din faţa Agenţiei de Protecţie a Mediului Vaslui, în timp ce eleva de 16 ani, care ieşise de la cursuri, traversa strada, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui.

Adolescenta a fost lovită în plin de autoturism pe mijlocul marcajului pietonal, şoferul, un tânăr de 36 de ani din Iaşi, frânând abia în momentul impactului, spun poliţiştii care au vizionat înregistrarea făcută de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

În urma impactului, eleva a fost proiectată la câţiva metri de trecerea pentru pietoni.

”Victima accidentului a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu leziuni la nivelul unui genunchi şi a coloanei vertebrale, în zona lombo-sacrală. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind unul negativ”, a declarat pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni i-au reţinut permisul de conducere şoferului, care va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.