Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, luni seară, după victoria din meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-0, că se gândea să-l schimbe pe Azdren Lllullaku, autorul celor două goluri, deoarece a făcut o primă repriză modestă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut două contraatacuri foarte bune. Era normal ca Astra să rişte şi de aceea l-am lăsat pe Eric în centru şi jucători de viteză pe benzi. Pe Llullaku mă gândeam să-l schimb deoarece a făcut o primă repriză modestă. Dacă legăm 2-3 victorii putem urca în primele şase echipe. Mă bucur că a revenit Şumudică pe banca Astrei. Ei vor revni în partea de sus a clasamentului pentru că au un lot bun. Ne-a avantajat că am jucat la Cluj-Napoca pentru că la Giurgiu era o deplasare lungă", a spus Pustai la Digisport.

Echipa Astra Giurgiu a fost învinsă, luni, pe teren propriu, pe Cluj Arena, cu scorul de 2-0 (0-0), de formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci din etapa a VIII-a a Ligii I. Aceasta a fost prima partidă pentru antrenorul Marius Şumudică pe banca campioanei României în acest sezon al Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golurile învingătorilor au fost marcate de Llullaku, în minutele 71 şi 79.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.