Deputatul PSD Gabriel Zetea a precizat că ar fi necesar ca PNL să facă „o urgentă şi serioasă analiză internă referitoare la riscurile potenţiale pe care le pot produce noi investigaţii media şi care au în centru demnitari liberali”. „Un alt scandal similar cazului Cîmpeanu ar îngropa definitiv nu doar proiectul România Educată, ci şi credibilitatea vreunei reforme a Educaţiei conduse de un portofoliu deţinut de PNL”, a adăugat social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru a putea avansa în dezbaterile privitoare la ”România educată” este necesară mai întâi rezolvarea de către colegii de la PNL a scandalului intern privind ”România Plagiată”. De săptămâni bune, răfuielile interne din PNL au blocat practic traseul construcţiei legilor educaţiei. Lupta pentru putere de la vârful formaţiunii liberale a degenerat în acuzaţii de plagiat la adresa unor lideri liberali, totul culminând cu scandalul care a dus la demisia ministrului Educaţiei, Sorin Câmpeanu. Din păcate, această situaţie îşi pune serios amprenta asupra actului de guvernare şi îngustează tot mai mult fereastra de dezbatere parlamentară, în actuala sesiune legislativă, a proiectelor de legi ale Educaţiei. Mai mult, există şi alţi lideri ai PNL aflaţi în atenţia mass-media ca potenţiale subiecte ale unor anchete legate de plagiat”, a scris Gabriel Zetea, miercuri pe Facebook. 
 
Social-democratul a mai spus că este momentul ca liberalii să facă o analiză serioasă internă privind potenţialele riscuri pe care le pot produce investigaţiile mass-media cu privre la alţi demnitari ai PNL.
 
„De aceea, considerăm că este momentul ca PNL să facă o urgentă şi serioasă analiză internă referitoare la riscurile potenţiale pe care le pot produce noi investigaţii media şi care au în centru demnitari liberali. Un alt scandal similar cazului Cîmpeanu ar îngropa definitiv nu doar proiectul România Educată, ci şi credibilitatea vreunei reforme a Educaţiei conduse de un portofoliu deţinut de PNL”, a completat Zetea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.