Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu a declarat luni în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că premierul Cîţu a luat decizia de cumpărare a vaccinurilor anti-COVID-19, fără să îl întrebe măcar, sau să îl informeze, pentru că întreaga campanie de vaccinare a fost coordonată de prim-ministru. El a mai spus, despre distribuţia vaccinurilor, că în Bucureşti erau zeci de centre destinare specialilor, unde vaccinurile erau distribuite fără ştirea lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Singura operatiune făcută de mine a fost să supun o comandă pe care domnul Cîţu a făcut-o în februarie 202. să o supun atenţiei prin Memorandum în martie 2021”, a spus Vlad Voiculescu, precizând că întreaga campanie de vaccinare a fost coordonată de prim-ministru.

Vlad Voiculescu a mai spus: ”Premierul Cîţu a luat decizia de cumpărare a vaccinurilor fără să mă întrebe măcar, sau să mă informeze. Nu aveam atribuţii, eu nu am fost nici măcar informat când a fots luată decizia în februarie 2021”.

Fostul ministru al Sănătăţii a precizat că i s-a părut prea mare cantitatea de vaccinuri şi a făcut un memorandum în care să aducă în Guvern în discuţie .

”Am scris atâtea au fost comandate, premierul a făcut comanda, peste capul meu haideţi să avem o discuţie. Premierul Cîţu a spus: e decizia mea, mi-o asum, am vorbit cu Von der Leyen ( Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, nr) şi a semnat acel memorandum în care scrie că se vor comanda în continuare acele vaccinuri”, a menţionat el. 

Voiculescu a ţinut să arate, despre distribuţia de vaccinuri, că ”în Bucureşti erau zeci de centre destinare specialilor, unde vaccinurile erau distribuite fără ştirea lui, către  cei speciali, fie că lucrau în anumite structuri cu steluţe”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.