Candidatul PLUS la Primăria Capitalei Vlad Voiculescu afirmă că Gabriela Firea este sabotată de propria neputinţă şi de corupţia unor arivişti şi combinatori fără ruşine cărora le-a deschis larg porţile şi bugetul primăriei, după ce primarul general a calificat drept sabotaj faptul că mai multe blocuri din sectoarele 2 şi 3 au rămas fără apă şi căldură, acuzând ELCEN că a furnizat o temperatură mult prea mare, care a provocat o avarie. El mai afirmă că în primii doi ani de mandat Firea a investit mai puţin de 10 milioane de lei în infrastructura RADET, în timp ce bugetul de anul trecut alocat pentru luminiţele festive a fost aproximativ 12 milioane de lei, iar costul unui târg de Crăciun este de circa 5,6 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În realitate, Gabriela Firea este sabotată de propria neputinţă şi de corupţia unor arivişti şi combinatori fără ruşine cărora le-a deschis larg porţile şi bugetul primăriei”, afirmă Vlad Voiculescu, care acuză că Primăria a investit sume mici în infrastructura RADET

Voiculescu subliniază că 300 de blocuri au rămas fără căldură şi apă caldă, în sectoarele 2 şi 3, un calcul simplu indicând că sunt afectate 10.000 de familii.

”Au plesnit ţevile. Din nou. De ce oare? Ştiţi cât a investit primarul Gabriela Firea în infrastructura învechită a RADET? În primii doi ani de mandat (2017 si 2018) împreună, a investit mai puţin de 10 milioane de lei. Spre comparaţie, bugetul de anul trecut alocat pentru luminiţele festive a fost aproximativ 12 milioane de lei. Un târg de Crăciun circa 5,6 milioane de lei. Gabriela Firea acuză în schimb “sabotaj” şi ameninţă cu datul în judecată”, subliniază Vlad Voiculescu.

El o ironizează pe Firea spunând că partidul dumneaei o “sabotează”, toate celelalte partide o “sabotează”, jurnaliştii o “sabotează”, bucureştenii  o “sabotează”.

„În general, la fel ca Dragnea, Gabriela Firea este fără vină şi pretinde că toată lumea o “sabotează”. Pe unii ne-a dat şi în judecată”, conchide el.

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, spune că va depune plângere penală pentru sabotarea sistemului de termoficare, precizând că s-a produs o avarie după ce a fost livrat agentul termic la o temperatura cu 20 de grade mai mult decât trebuia. Firea a mai afirmat că acest sabotaj se produce la două zile după ce ministrul liberal al Economiei a declarat că că lucrează la o lege prin care Primăriei Capitalei să i se interzică plata subvenţiei pentru agentul termic, cu excepţia unui număr mic de persoane. ELCEN susţine că Primăria Capitalei încearcă să arunce vina pe ELCEN pentru lipsa căldurii în sectoarele 2 şi 3 şi că Termoenergetica a avut o avarie majoră vineri seară la ora 22:40, astfel că nu creşterea tranzitorie a temperaturii se află la originea situaţiei create. Societatea o acuză pe Gabriela Firea că omite în mod intenţionat să spună că sistemul de termoficare din Bucureşti, aflat în grija Primăriei Municipiului Bucureşti, este în prag de colaps, că ţevile sunt vechi şi ruginite, iar pierderile de apă caldă pe reţea sunt imense.

 USR Bucureşti a acuzat-o pe primarul Capitalei Gabriela Firea că ”minte de îngheaţă apele” atunci când acuză un sabotaj după ce părţi mari din Sectoarele 2 şi 3 au rămas din nou fără căldură şi apă caldă. USR susţine că situaţia este determinată de faptul că reparaţiile pe un tronson aflat la ieşirea din CET Sud s-au făcut în proporţie de doar 18,75%. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.