Guvernul a anunţat, miercuri seară, că vizita în România a ministrului federal al Muncii şi Problemelor Sociale din Germania, Hubertus Heil, care ar fi urmat să aibă loc joi, a fost amânată, în contextul evoluţiei pandemiei de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vizita de lucru în România a Ministrului Federal al Muncii şi Problemelor Sociale din Germania, domnul Hubertus Heil, programată să aibă loc mâine, 13 august 2020, a fost amânată, în contextul evoluţiei pandemiei de COVID - 19. Domnul ministru Heil a asigurat-o pe doamna ministru Alexandru, într-o convorbire telefonică prin care a anunţat-o de faptul ca este nevoit să anuleze deplasarea la Bucureşti, că doreşte să vină în România în viitorul apropiat, atunci când va fi posibil”, a transmis Executivul.
 
Joi, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi ministrul federal al Muncii şi Problemelor Sociale, Hubertus Heil, vor avea o întrevedere de lucru prin sistem video-conferinţă.
 
Vizita oficialului german urmează să fie reprogramată la o dată care va fi anunţată ulterior, au arătat reprezentanţii Guvernului.
 
Anterior, Guvernul anunţase că, joi, la ora 17.00, premierul Ludovic Orban urma să aibă o întrevedere cu ministrul Federal al Muncii şi Problemelor Sociale, Hubertus Heil, întrevedere la care trebuiau să participe şi ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.