Liberalul Virgil Popescu a scris marţi pe Facebook că a auzit că senatorul PSD Daniel Zamfir a închis Comisia de anchetă pentru preţurile din energie. ”Bravo, maestre! Ai reuşit să îngropi o problemă de interes naţional mai repede decât un UTCist îşi îngroapă amintirile despre comunism”, i-a transmis Popescu colegului de coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu îmi place să rămân dator, aşa că îl spun doar atât fostului liberal de stânga Daniel Călin Zamfir: ”Daniele, fă-te că munceşti, că oricum asta ai făcut până acum! Am auzit că ai închis Comisia de anchetă pentru preţurile din energie. Bravo, maestre! Ai reuşit să îngropi o problemă de interes naţional mai repede decât un UTCist îşi îngroapă amintirile despre comunism”, afirmă Virgil Popescu.

”Ce s-a întâmplat, Daniele? Ai avut prea multe audieri de miniştri şi ţi-a expirat termenul? Sau poate ai fost prea ocupat să îţi faci selfie-uri în Parlament?”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

El continuă: ”Să nu îmi spui că ai încercat să prelungeşti activitatea Comisiei. Dacă ai fi vrut cu adevărat, ai fi făcut-o. Dar, evident, ai preferat să te ascunzi în spatele unor scuze penibile. Nu îmi aduc aminte să te fi văzut la dezbaterile pe legea offshore... Sunt convins că aşteptăm cu toţii să ne luminezi tu, marele gânditor al naţiunii, despre cum este cu articolele, despre ce vrea OMV-ul. Şi la final, că tot vorbeşti de familii şi de afaceri, apropo, tu mai trăieşti pe datorie? Prietenii ştiu de ce!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.