Virgil Guran, preşedinte PNL Dâmboviţa, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că în Dâmboviţa, alianţa cu PSD s-a terminat. El a acuzat că ”unii se cred în continuare stăpâni de moşie în Dâmboviţa”, şi a dat ca exemplu alocarea microbuzelor electrice, unde din 31, doar 4 au ajuns la primăriile cu primari PNL şi repartizarea sumelor din impozitul pe venit corespunzător cotei de 6% pentru localităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Mi s-a demonstrat că unii se cred în continuare stăpâni de moşie în Dâmboviţa, mai întâi cu alocarea microbuzelor electrice. Din 31 de microbuze, doar 4 au ajuns la primăriile cu primari PNL. Am cerut explicaţii preşedintelui CJ Dâmboviţa şi i-am solicitat să elimine discriminarea. Situaţia s-a repetat la repartizarea sumelor din impozitul pe venit corespunzător cotei de 6% pentru localităţi. Primarii liberali conduc 25% din populaţia judeţului. Ni se cuveneau 25% din fonduri”, a spus liderul PNL Dâmboviţa.

Virgil Guran a precizat că ”Corneliu Ştefan a împărţit banii pe alte criterii şi nu a respectat procentul”.

”Din nou s-au folosit banii pentru a aservi anumiţi primari. Cei care sunt aleşi, inclusiv eu, nu suntem stăpâni de sclavi, ci aleşi ai oamenilor! Am hotărât că nu putem participa la acest circ. Respect coaliţia la nivel naţional, dar din acest moment, în Dâmboviţa alianţa cu PSD s-a terminat!!!”, a afirmat Guran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.