Premierul Viorică Dăncilă nu va candida la nicio funcţie în PSD la Congresul extraordinar al partidului care va avea loc în 10 martie, ea declarând, joi, că o funcţie în partid ar presupune "să facă şi acolo muncă în plus".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consider că funcţia de prim-ministru îmi ocupă foarte mult timp şi trebuie să mă implic foarte mult. O funcţie în partid ar presupune să fac şi acolo muncă în plus. Eu deja sunt preşedinte al organizaţiei femeilor social-democrate, această îmi permite să fiu în Biroul Permanent Naţional. Este suficient pentru mine. Voi promova în continuare egalitatea de şanse şi tot ceea ce ţine de politicile pentru egalitatea de şanse şi pentru femei. Nu cred că e oportun să candidez pentru o funcţie", a declarat premierul Dăncilă, la Parlament, unde a participat la Adunarea Generală a Consiliilor Judeţene din România. 

Congresul extraordinar al PSD va avea loc în 10 martie, la Bucureşti, a stabilit conducerea PSD, miercuri, în şedinţa Biroului permanent naţional al partidului. Convocarea congresului a fost cerută de Liviu Dragnea, care spunea că va cere şi un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

La Congresul PSD ar urma să fie aleşi mai mulţi vicepresedinţi ai partidului, dar şi preşedintele executiv, funcţie deţinută în prezent de Niculae Bădălău. La congres şi-a anunţat candidatura la o funcţie de conducere preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan. Şi secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat miercuri că va candida la Congresul din martie la o funcţie în partid, deoarece nu îi este frică de concurenţa din interiorul partidului şi nu înţelege de ce i-a devenit antipatic lui Liviu Dragnea, pentru că el a stat lângă liderul PSD în momente foarte grele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.