Vicepreşedintele PSD Iaşi Ovidiu Laicu susţine că primarul Mihai Chirica, membru al aceluiaşi partid, este un ratat politic şi adaugă că va cere demiterea conducerii filialei municipale Iaşi a PSD, pentru obedienţa manifestată faţă de Chirica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ovidiu Laicu afirmă, într-un comunicat transmis joi presei, că filiala municipală Iaşi a PSD s-a poziţionat contra deciziei unanime a PSD privind retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu şi că această atitudine este orchestrată de "propagandistul anti-PSD” Mihai Chirica.

"Chirica adoptă aceeaşi atitudine ostilă la adresa deciziilor partidului. Filiala municipală şi-a anunţat sprijinul pentru Grindeanu, fără a se consulta cu organizaţia judeţeană. Se creează impresia unei fracturi în partid sau mai grav a autonomiei totale a filialei municipale”, afirmă vicepreşedintele PSD Iaşi Ovidiu Laicu, în comunicatul de presă.

Laicu a anunţat că va cere Biroului Permanent Judeţean şi Comitetului Executiv Judeţean al PSD Iaşi să demită conducerea actuală a filialei municipale şi să organizeze noi alegeri.

"Remarcăm obedienţa filialei municipale faţă de Chirica. O organizaţie de partid nu poate fi confiscată de o persoană care face jocurile propagandei anti-PSD. Chirica se închipuie victimă politică, dar în realitae este un ratat politic. Banii pentru proiectele Iaşiului nu se obţin ţinând-o cu gaşca din petrecere în petrecere”, mai spune vicepreşedintele PSD Iaşi.

Miercuri, cu puţin timp înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional, filiala municipală a PSD Iaşi şi-a arătat susţinerea pentru premierul Sorin Grindeanu. Totodată, primarul de Iaşi Mihai Chirica, membru PSD, a lansat critici virulente la adresa conducerii partidului.

Chirica a afirmat joi că Liviu Dragnea ar trebui să-şi dea demisia din fruntea PSD şi să părăsească partidul, precizând că Grindeanu ar putea prelua postul de preşedinte al PSD, dacă îşi doreşte acest lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.